Agenda

Agenda

Happen & trappen

Tijd: 10:00
Locatie: De Cultuurfabriek
LOGO.indd

Happen & trappen

Vorig jaar hebben veel deelnemers enorm kunnen genieten van onze Happen & Trappen fietspuzzeltocht. Ook dit jaar gaan we weer voor minstens zo’n toffe dag!!

Als Inner Wheel proberen we altijd mogelijkheden te zoeken om ons in te zetten voor goede doelen. En hoewel er in de afgelopen tijd veel geen doorgang kon vinden, zijn wij steeds weer op zoek gegaan naar wat wél mogelijk is en dat is ons weer gelukt! Dus: het is weer tijd voor een uitje!
En wat is er nu fijner dan bewegen in de natuur voor het goede doel.

Bekijk hier de flyer van “Inner wheel”

Hoe maken we de dood bespreekbaar?

Tijd: 19:30
Locatie: De Cultuurfabriek
LOGO.indd

Hoe maken we de dood bespreekbaar?

Dit keer staat de bijeenkomst in het teken van de vraag: ‘Hoe maken we de dood bespreekbaar?’. Journalist/auteur Rob Bruntink verzorgt een lezing over die vraag. 

Tijdens de lezing gaat hij onder meer in op de vraag waarom mensen het over het algemeen vaak lastig vinden om over de dood te praten. Ook benoemt hij waarom het juist waardevol en belangrijk is om dat wel te doen, en ook het liefst zo tijdig mogelijk. 

Hij geeft vele praktische tips om het gesprek hierover aan te gaan. Hij put daarvoor onder andere uit het boek ‘Ik weet niet wat ik zeggen moet. Hoe praat je over dood, verlies en rouw?’ dat hij samen met Mariska Overman schreef. Bezoekers van het Café Doodgewoon krijgen alle ruimte vragen te stellen over het onderwerp. Rob Bruntink was overigens ook als adviseur betrokken bij de recente SIRE-campagne ‘De dood. Praat erover. Niet eroverheen.’


© 2019 Cafe Doodgewoon Veenendaal || Privacy Verklaring